Velkommen til HOG Dance


Januar 2023

Vi har plads på alle vores hold. Hvis du tilmelder dig nu, skal du kun betale 695 kr. for resten af sæsonen. Hvis du kan nøjes med at betale 1. rate ved tilmelding, så sletter vi 2. rate, så den ikke opkræves. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, og du bliver nødt til at betale det fulde beløb (1390 kr.), så sørger vi for at refundere 695 kr. efterfølgende.Kom og dans dig glad - uanset om du er barn, ung eller voksen!

HOG Dance er en forening under HOG Hinnerup, som tilbyder danseundervisning for alle på 8 forskellige hold.

Alle kan være med - både piger og drenge! Man kan få to gratis prøvetimer.

Showdance

Vi har showdance hold for børn/unge fra 0. til og med 9. klasse. De yngste danser primært til MGP musik. Vi har 4 forskellige hold, henvendt til forskellige aldersgrupper (0.-1., 2.-3., 4.-6. og 7.-9. klasse). Derudover har vi et Showdance Teknik hold for 4.-9. klasse, hvor der fokuseres på at forbedre teknikkerne i dansen. 

Disse hold ligger mandag og tirsdag eftermiddag. 

Hiphop

Vi har et hiphop hold mandag for 4.-9. klasse, så hvis du har lyst til at prøve en anden type dans end showdance, er der mulighed for dette her! 

Voksne

For voksne over 18 år er der HitFit mandag aften. Vi har to hold, og der er garanteret sved på panden!

Sæson og tilmelding 

Hver sæson løber typisk i perioden ultimo august til ultimo april/medio maj. Se de konkrete start- og slutningstidspunkter under hvert hold.

Tilmeldingen til sæson Efterår 2022/Forår 2023 åbner i midten af juni. Flere af vores hold plejer at blive fuldt bookede, så vent ikke for længe med at tilmelde dig!

Pris pr. sæson: kr. 1.390, som kan betales i to rater á kr. 695

Hvis du tilmelder dig to eller flere hold, betaler du kun 60% kontingent (kr. 840) for det andet og efterfølgende hold.

Alle er velkomne til at komme og være med første gang uden tilmelding. Vi kan dog ikke garantere en plads på holdet uden tilmelding. Hvis du i stedet melder dig til, men finder ud af, at det alligevel ikke er noget for dig, refunderer vi kontingentet, hvis du efter 1. eller 2. dansegang fortryder din tilmelding. 

Vi har det sjovt og håber at se dig!  
HOG Dance - Hinnerup    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup    |    Tlf.