Nyheder

______________________________________________________________

Sæson 17/18

Kom og dans fra den 4. september 2017, hvor Emma Ginge vil undervise til et mix af de nyeste hits hver mandag og Olivia Lundorff byder op til selskabsdans hver torsdag. 

HOG Dance har følgende hold:

 

Hver mandag v/Emma Ginge i Haldum Hinnerup skolens gymnastiksal (første gang d. 4. september):

*Få ledige pladser* Kl. 15-15.50: SHOW/MGP for de 7-9 årige. Vi danser til et mix af de nyeste hits. Der bliver gang i den og rig mulighed for at skråle med.

*Alt optaget* Kl. 16-16.50: SHOW/Disco for de 10-12 årige. Vi danser både Disco og Showdance til bl.a. Christopher og Rihanna. Der bliver fart på! Mulighed for deltagelse i Kaufmann Cup for dem, der har lyst.

Kl. 17-17.50: Dance Mania for de 9-17 årige. For dig, der er vild med at danse og gerne vil danse mange forskellige stilarter. På Dance Mania kommer du til at prøve alt fra HipHop til ballet og fra Showdance til Disco. Det bliver en stor dansefest!

*Få ledige pladser* Kl. 18-18.50: MTV/HipHop for de 13-17 årige. Vi skal prøve kræfter med forskellige koreografier inden for både Showdance og HipHop genren. Så kom og gi den gas med os. Mulighed for deltagelse i Kaufmann Cup for dem, der har lyst.

Kl. 19-19.50: HitFit for alle aldre. En HitFit dansetime er for alle niveauer, og vi danser til de største hits. Koreografierne er forholdsvis simple, så glæd dig til at få pulsen og humøret op - det kan ikke undgås!

 

Hver torsdag v/Olivia Lundorff i Haldum Hinnerup skolens gymnastiksal (første gang d. 7. september):

Kl. 17.30-18.20: Selskabsdans for børn. Holdet er for alle børn, der har lyst til at lære de klassiske dansestilarter, som de også danser i "Vild Med Dans". Holdet er for alle, både uøvede og øvede.

 Kl. 18.30-19.20: Selskabsdans for voksne. Holdet er for alle voksne, der har lyst til at lære de klassiske dansestilarter. Holdet er for alle, både uøvede og øvede.

Kl. 19.30-20.20: Selskabsdans for begyndere. NB! danser kun hver 2. torsdag. Holdet er for alle voksne, der har lyst til at lære de klassiske dansestilarter. Holdet er for uøvede. 

For tilmelding vælg holdtilmelding i menuen til venstre.
Pris pr. sæson: 695 kr. Du tilmelder dig som udgangspunkt til begge sæsoner, men kan melde dig fra 2. sæson ved at give bestyrelsen besked.
1/2 pris for 2. hold: 348 kr. pr. sæson

1. sæson løber fra d. 4/9 til 14/12 2017.
2. sæson løber fra d. 8/1 til 3/5 2018.

 
Alle er velkommen til at komme og være med første gang uden tilmelding. Vi kan blot ikke garantere en plads på holdet uden tilmelding. Ligeledes refunderer vi kontingentet, hvis du efter 1. eller 2. dansegang fortryder din tilmelding.
 
Kaufmann Cup
Vi vil igen tilmelde to hold til Kaufmann Cup (se hvilke ovenfor), til dem der har lyst til at prøve kræfter med danse turnering. Men det skal vi nok fortælle meget mere om senere og der er naturligvis helt ok hvis man bare gerne vil danse uden at komme med til turnering. Se evt. mere på http://www.kaufmanncup.dk/

 

Hvis du tilmelder dig to hold betaler du kun halvt kontingent for det andet hold.

 

HOG Dance    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup    |    Tlf. 86985530